2024. május 4. - Mónika, Flórián

Új honlapja van Putyinnak

Vlagyimir Putyin orosz kormányfőnek új honlapja jelent meg az interneten pénteken.
2008. október 31. péntek 18:16 - Hírextra
A premier.gov.ru című honlappal Putyin annak a nagy érdeklődésnek kívánt eleget tenni, amellyel a lakosság a miniszterelnök munkáját kíséri - mondta pénteken Dmitrij Peszkov kormányszóvivő. Hozzátette: a kormányfő honlapja része a kormány megújított, új stílusú, új technikai megoldásokat alkalmazó, új szolgáltatásokat kínáló honlapjának, amely szintén lehetőséget nyújt majd arra, hogy az internetezők közvetlenül a kormányhoz forduljanak emailben.

Az egyszerűen megformált, de könnyen használható honlapon olvashatók többek között a miniszterelnök kormányüléseken mondott beszédei, kijelentései, sajtóinterjúi beszámolók utazásairól, valamint megtekinthetők hang- és videofelvételek nyilvános fellépéseiről.

A honlap kínál ugyan egy Naptár című menüpontot is, de egyelőre csak visszamenőleg lehet információkhoz jutni, amint a Programok című menüpontban is csak az aktuális napig szerepelnek találkozói, utazásai, megnyilvánulásai. Peszkov közlése szerint azonban később előre is lehet majd tájékozódni terveiről.

A honlapot a közlés szerint minden internetfelhasználónak szánják, de fő célja, hogy az elemzők és újságírók számára nyújtson segítséget munkájukhoz.

Szerepel egy Levél a miniszterelnöknek menüpont is: itt bárki írhat Putyinnak.
Emellett Putyin honlapja linkeket kínál Dmitrij Medvegyev elnök, a kormány és a 2014-es szocsi olimpia honlapjához.

A címoldalon mindjárt egy fénykép látható, amelyen Putyin egy hatalmas képernyőn ismerkedik az új honlappal. A tervek szerint a kormányfő a lapon videoüzenetekkel nem fordul a néphez, eltérően Medvegyev elnöktől, aki saját honlapján néhány napja már a második ilyen üzenetet tette közzé.

Putyinnak, akárcsak a dumában kétharmados többséggel bíró Egységes Oroszország pártnak - amelynek ő az elnöke - az ország minden részén vannak emellett úgynevezett lakossági fogadószobái, ahová szintén fordulhatnak a polgárok ügyes-bajos dolgaikkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását