2024. április 29. - Péter

Három jel, hogy megcsalnak

Egy hűtlen feleség, pasi, vagy úgy általában a hazug partner nem túl jó parti. És ami a legrosszabb: az érzés, hogy átver az, akiben feltétel nélkül megbíztál. Aki rájött, hogy társa mellékutakon jár, valódi érzelmi hurrikánba kerül.
2008. október 30. csütörtök 19:50 - Hírextra
Düh, szomorúság, szégyen, depresszió, ami akár megkönnyebbüléssel is végződhet. Vannak kapcsolatok, ahol képesek fátylat borítani a történtekre, de az alapvető bizalom mindenképpen meginog, és általában további bajokat szül. De még mielőtt kitálalsz, és a másik szemébe vágod, hogy mindent tudsz, 100%-ig meg kell bizonyosodnod az igazadról! Ha nem a két, saját szemeddel láttad őt valaki mással, csak mondjuk hallottad, akkor a nagy lépés előtt van néhány kötelező apróság, amit le kell tesztelned! „Szerencsédre” van három olyan jel, amit mindenki, aki félrelép, elkövet! Neked csak ezekre kell figyelned, hogy kiderítsd az igazságot!

1. Máshogy viselkedik a szexben

Mivel a szex az egyik alapvető része a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak, egyértelmű, hogy ez valamilyen formában megváltozik, amint egy harmadik személy is képbe kerül. Általában két fő irány mentén történik:

- mivel valaki máson már előzőleg levezette a szexuális vágyait, a megszokott ágyban kevésbé aktív és kezdeményező

- kerüli az intimitást, és egyáltalán nincs kedve igazán közel kerülni hozzád szex előtt, közben és után

2. Furcsa szokások és új életritmus

Kisebb, nagyobb mértékben, de megváltozik a viselkedésük, függetlenül attól, hogy rendszeresen, vagy csak hébe-hóba találkozgat valakivel. Például korábban vagy később indul el/ érkezik otthonról/haza, esetleg csak hetente egyszer. Többet telefonál, többet bíbelődik a mobiljával, többet és titokban használja a netet. Hasonlítsd össze az eddigi beosztását a mostanival, és csak alapos nyomozás után vond kérdőre!

3. Minden, ami árulkodik

Van még néhány árulkodó jegy, amik nem illettek az előző kategóriákba, de célszerű felírnod, és rákérdezned!

- Már nem izgatja fel magát olyan dolgokon, amikre rége ugrott. Semmi nem idegesíti fel, megszállta a közöny!

- Többet faggatózik mostanában. Igen, aki megcsal, arra jellemző, hogy a másikkal sokkal bizalmatlanabb. Kérdezget, hogy kivel telt a napod, mit, miért, hogyan csináltál! Becsapós, hiszen azt hiszed, a fokozott érdeklődés csak a szerelem jele…pedig itt pont, hogy nem!

Azt ne feledd, hogy lassan, alaposan haladj egészen addig, amíg teljesen meg nem bizonyosodtál! Akkor viszont indíthatod a frontális támadást!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását