2024. május 2. - Zsigmond

Irán Obamát szeretnl látni Amerika elnöki székében

Teherán azt szeretné, ha a demokraták jelöltje, Barack Obama nyerné meg az amerikai elnökválasztást - erről beszélt szerdán az iráni parlament elnöke, a konzervatív tábor egyik vezetője, Ali Laridzsáni.
2008. október 23. csütörtök 03:38 - Hírextra
"Inkább Obama felé hajlunk, mert ő a külpolitikáját illetően rugalmasabb és racionálisabb" - mondta Laridzsáni egy sajtóértekezleten, hozzátéve: még akkor is, ha tudják, hogy az amerikai politika nem sokat változik a Fehér Házban végbemenő cserével.

Obama a jelenlegi republikánus amerikai vezetéshez hasonlóan azt hangoztatja: az Egyesült Államok nem tűrheti el, hogy Irán atomfegyverhez jusson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 23. 10:28
Obama Szatmáron
2008-10-22

Már természetesen a New York-i Szatmáron… A demokrata elnökjelölt és stábja sátorkörúton járt Szukotkor a williamsburgi ortodox közösségeknél.

Az alkalomszülte uspicim nem hagyták ki az anticionista szatmári udvar feje, Teitelbaum rabbi szukkáját se. A kíséretében volt Jerrold Nadler New York-i demokrata képviselő kipában tartott nagyszabású beszédében arról ejtett szót, hogy Obama igenis jó Izraelnek. Barack Obama zsidó ügyekben illetékes tanácsadója, Jeremy Goldberg a Jewish Forward című lappal közölte: annak dacára ellátogatnak Szatmárra és más udvarokba, hogy ott ellenzik Izrael Állam létét.


Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását