2024. május 13. - Szervác, Imola

A szív diadala

Claudio Ranieri, a torinóiak szakvezetője tökéletesen elégedett volt csapata játékával, elsősorban a veterán klasszisok nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.
2008. október 22. szerda 09:50 - Hírextra
A Juventus a bajnoki bukdácsolás után megmutatta, hogy hiba lenne leírni néhány gyengébb eredmény miatt, a Real Madrid elleni 2-1-es sikerrel megindulhat felfelé az együttes. a keddi BL-mérkőzés után Claudio Ranieri nem palástolta megkönnyebbülését és elégedettségét, csak jókat nyilatkozott csapatáról.

- Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel és a csapattal. Ma végre némi szerencsénk is volt, ránk is fért annyit peches találkozó után. A játékosaim bizonyították, hogy sosem adják fel, hiszen nem túl jó formában vártuk a Real elleni mérkőzést, ráadásul kulcsjátékosok hiányoztak sérülések miatt. A futballistáim szívvel-lélekkel küzdöttek, külön ki kell emelni a legtapasztaltabb bajnokokat, Nedvedet és Del Pierót. A problémák természetesen nem szűntek meg, de a csapat bizonyította, hogy nagyon egységes, és kemény munkával véget érhet a rossz sorozata. Az edzők munkája néha veszélybe kerül, de mindenki tudja rólam, hogy harcos típus vagyok, és sosem adom fel - nyilatkozta a Real-verés után Ranieri.
Forrás: samsungsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását