2024. április 29. - Péter

Megjelent Szabó Csilla első szólóalbuma

Valami mindig szép címmel megjelent Szabó Csilla első szólóalbuma. Bár a lemezen elsősorban gyerekeknek szóló dalok találhatók, az énekesnő, akit a Bojtorján együttesből ismerhet a közönség, a felnőtteknek is szánja albumát.
2008. október 18. szombat 12:16 - Hírextra
A 16 dalt tartalmazó lemezen az egészen kicsiknek szólnak az olyan dalok, mint a Telemér Elemér, az Amikor a hintám leng, vagy a Halihó, míg a Ballag már a vén diák már a nagyobbakat célozza meg.

Az albumon közreműködő zenészek listája tekintélyes, köztük van Jenei Szilveszter (gitár, akusztikus gitár, mandolin, vokál), Barvich Iván (furulya, tárogató), Boros Attila (billentyű) és Pejtsik Péter (cselló, hegedű).

Mint azt Kemény Győző producer az MTI-nek elmondta, Jenei Szilveszter a számok többségének a szerzője, ő az album zenei atyja. Vele - ahogyan Kemény Győzővel is - régóta együtt dolgozik Szabó Csilla. Amint azt egy vele készült interjúban az énekesnő kiemelte, kiválóan tudnak együtt dolgozni Jeneivel, aki több, hasonló stílusú együttesnek alkotott maradandó zenét.

Szabó Csilla gyakran fellép kórházak gyermekosztályain, hogy felvidítsa a kis betegeket, de hangját sok mozirajongó is ismeri: ő énekelte a Honfoglalás című film platinalemezes főcímdalát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását