2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Éhséglázadás a Tottenhamnél

A Tottenham menedzsere, Juande Ramos diétát írt elő játékosainak, akiknek azonban nem tetszik a koplalás. Lapszemle.
2008. október 18. szombat 12:12 - Hírextra
Spanyolország

A Marca mai számában beszámol a Real Madrid bajnoki felkészüléséről, a címvédő a városi rivális Atleticóval mérkőzik a hétvégi fordulóban. A királyiak vezetőedzője, Bernd Schuster úgy döntött, hogy nem számít Arjen Robben szolgálataira. A holland légiós még az Espanyol elleni mérkőzésen sérült meg, és bár állapota sokat javult, a madridiak szakmai stábja nem kockáztat. A városi rangadón Christoph Metzelder sem erősítheti a Realt. Az AS a pénteki nap madridi spanyol rangadójáról tudósít: az ATP-torna negyeddöntőjében Nadal Lopezzel küzdött, a világelső 6-4, 6-4-re verte honfitársát a madridi tenisztornán. Szintén az elődöntőbe jutott a svájci Federer, aki az argentin Del Potrót győzte le szintén két szettben.

Németország

A Bild új német sportpárról számol be, a német lap úgy tudja, a német labdarúgó-válogatott védője, Per Mertesacker összejött a Lipcse női kézilabdacsapatának játékosával, Ulrike Strangéval. A labdarúgó nem is tagadja, hogy új párja van, a Werder Bremen játékosa örömmel mesélt a német lapnak új kapcsolatáról. A lap úgy tudja, hogy a Hamburg játékosa, Paolo Guerrero pereli hazája egyik televíziós személyiségét, aki valótlanokat állított róla. Magaly Medina több perui médiumnak dolgozik, korábban is akadt gondja meggondolatlan kijelentései miatt. Guerrero úgy döntött, hogy az újabb kijelentések már túlmentek minden határon, ezért perrel kíván elégtételt venni sérelmei miatt.

Anglia

A The Sun információja szerint éhséglázadás fenyeget a Tottenhamnél. A játékosok állítólag már hivatalosan is jelezték nemtetszésüket Juande Ramos legújabb intézkedése miatt. A londoniak menedzsere diétára fogta a játékosokat, akik szerint éhesen nem lehet rendes teljesítményt nyújtani. A Daily Mirrorban a Newcastle menedzsere, Joe Kinnear kijelentette, hogy a Szarkáknak sokat kell költeni a télen az erősítésekre. Az ideiglenesen kinevezett szakember szerint legalább öt játékost kell venni a januári átigazolási időszakban. A Guardian információja szerint egy konzorcium élén álló dél-afrikai befektető érdekeltségébe kerülhet a Newcastle, a lapban megszólaló üzletember reméli, hogy összejön az üzlet.

Olaszország

A Tuttosport is beszámol David Beckham esetleges milánói edzéslehetőségéről, az angol válogatott-labdarúgó a Milannal szeretne edzeni, míg az amerikai bajnokság szünetel. A tervek szerint Beckham jövő év elején csatlakozna a Milan keretéhez, és néhány hétig edz majd Carlo Ancelotti csapatával. A La Gazzetta dello Sportban üzenget egymásnak a Napoli és a Juve vezérkara, a két ősi rivális az olasz bajnokság hétvégi fordulójában csap össze. A Corriere dello Sportnak Paolo Maldini ad interjút. A negyvenéves legenda szerint a szezon végén már biztosan visszavonul, ám előtte mindenképpen trófeát akar nyerni a Milannal. A római lap is beszámol a Juve tehetséges fiatal játékosának szerződéshosszabbításáról, Giovinco 2013-ig kötelezte el magát Torinóba.
Forrás: SamsungSport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását