2024. április 29. - Péter

A megcsalás 8 különös formája

A következőkben olyan megcsalási formákat soroltunk fel, melyek némelyikére talán te magad is ráismersz anélkül, hogy eddig tisztában lettél volna vele, hogy valójában megcsalod a partnered.
2008. október 12. vasárnap 07:12 - Hírextra
1. Érzelmi megcsalás

Érzelmileg intim kapcsolatod van valakivel, aki nem a házastársad. Nem alszol ezzel az emberrel, de intim kapcsolat van köztetek, ami fontos neked. Ha ez a fajta kapcsolat a házastársad számára nem elfogadható, akkor bizony megcsalod őt.

2. Fantáziálás a kapcsolaton kívül

Rendszeresen valaki másról fantáziálsz, még akkor is, ha a partnereddel vagy az ágyban. Ha közted és a partnered között van egy megállapodás, hogy ez még nem lépi túl azt a bizonyos határt, akkor minden rendben, ha azonban nincs, akkor ez is a megcsalás egy formája.

3. Személyes higiénia elhanyagolása

Nem foglalkozol az egészségeddel, sőt, olyan egészségtelen szokásokat veszel fel, melyektől a kinézeted is rosszabbodik, vagy talán nem fordítasz időt a megjelenésedre és arra, hogy a legjobb formádban mutatkozz a partnered előtt.

4. Csökkenő gyakoriságú szex

Már egy ideje korlátozod a szex mennyiségét közted a partnered között. Ez nem jó, mivel így csak bizonyos feltételekkel adod meg partnerednek a szex lehetőségét, talán csak valamiért cserébe vagy hajlandó ágyba bújni vele.

5. Eltaszítod magadtól a partnered

Érzelmileg és szellemileg is elszigeteled magad a másiktól, esetleg csökkented vagy megszakítod vele az érintkezést. Persze, a kapcsolatoknak különböző lépcsőfokaik vannak, és te bármelyik stádiumban változhatsz, de szándékosan ne foszd meg magad és a partneredet az érzelmi és mentális kapcsolattól.

6. Anyagi felelőtlenség

Pénzügyi szempontból nem vagy megbízható, többet költesz, mint amennyit közösen megkerestek, és még a saját vagy a párod hitelképességét is kockáztatod. Mondd meg a partnerednek, hogy attól, hogy egyikőtök többet keres, az még nem ürügy arra, hogy többet is költsön.

7. Csak színlelés

Színleled, hogy akarod és szereted őt, pedig nincs így. Senki sem akar olyan valakivel lenni, aki igazából mindezt nem is akarja, és mindent csak tettet.

8. Valaki mást szeretsz

Másvalakit szeretsz, vagy egyszerűen már nem érzel semmit a partnered iránt, de vele maradsz és azt színleled, hogy minden rendben, mert nem akarod megbántani az érzéseit. Ez alapjában véve önzés, hiszen megakadályozod, hogy a partnered találjon valaki jobban hozzá illőt.

Minden fent említett viselkedés végtére is megcsalás, és éppen olyan negatív, mintha a háta mögött csinálnál hülyét a párodból. Valójában, ha a partnered kárára változtatsz a viselkedéseden, miután elköteleztétek magatokat egymás mellett, az is megcsalás.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását