2024. június 10. - Margit, Gréta

Pázsyék bravúros fordítása

Pázsy Ferenc Jakab Jánossal párosban 0:2-ről fordítva nyert 3:2-re az esélyesebb lengyel Lucjan Blaszczyk, Wang Zeng Yi kettős ellen a 32 közé jutásért a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon.
2008. október 9. csütörtök 06:10 - Hírextra
Zwickl Dániel és Zombori Dávid a csapatversenyben győztes német együttes két tagjától, Dimitrij Ovtcharovtól és Bastian Stegertől szenvedett 3:0-ás vereséget. Nagy Krisztián a horvát Tomislav Kolarek oldalán egy luxemburgi páros legyőzésével jutott tovább.

Férfi egyesben Nagy a selejtezőből egy svájci játékoson keresztül került fel a 128-as főtáblára. Itt kapcsolódik be a küzdelmekbe Pázsy, Zwickl és Zombori. A vállfájdalmakra panaszkodó Jakab az egyestől visszalépett, csak párosban folytatja a szereplést.

Női egyesben Póta Georgina lett, Tóth Krisztina osztrák, Li Bin svéd ellenfelét múlta felül, s ezzel bekerült a legjobb 64 közé. Lovas Petra az elveszített csapatdöntő után belevágott az öltöző falába és zúzódást szenvedett a kézfején, ezért vissza kellett lépnie a tornától. Pergel Szandra nem bírt belga riválisával, így kiesett.

Női párosban a Tóth, Póta duó egy horvát, osztrák párost vert meg a 32 közé jutásért, Li Bin az olasz Wang Yu oldalán kikapott egy fehérorosz, orosz kettőstől. Lovas Pergellel játék nélkül jutott tovább egy osztrák, holland kettőssel szemben, a magyar duó azonban a következő mérkőzésre Lovas sérülése miatt nem tud kiállni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását