2024. május 3. - Tímea, Irma

Bikinis csajok focimeccse

A Parlament előtt, a Kossuth téren hazánk ismert futball-rajongói a hétvégén megrendezésre kerülő FIFA 08 4 v 4 Focikupán mérik össze tudásukat. A négy csapatban ezúttal hölgyek is rúgják majd a bőrt.
2008. október 8. szerda 14:35 - Hírextra
A CKM bikini team, Kovácsovics Fruzsina, Terecskei Rita, Kustánczi Lia és Fresh Viki képviseli a női vonalat, míg a fiú csapatokat Majka, Erik (No thanx), Ben (Viva), Kokó, Csordás Tibi, Palcsó Tomi és Bagi Iván alkotja.

Utolsó összecsapásra készülnek az ország legjobb iskolás focistái. A hétvégén ugyanis véget ér a FIFA 08 4 v 4 elnevezésű országjáró focikupa. A döntőbe az ország hét pontján megrendezésre került selejtezők legjobb három csapata juthatott. A mérkőzéseket négy korcsoportban játszották, így a szombati döntőre most is több száz iskolás fiatal készül nagy izgalommal.

Izgalmukat csak fokozza, hogy a délután folyamán kedvenceiket láthatják a küzdőtéren futballozni, s szurkolhatnak a nagyoknak. Kovácsovics Fruzsina, Terecskei Rita, Fresh Viki, Kustánczi Lia és a CKM bikini team a focihoz közelebb álló fiúkkal mérkőzik majd meg. Hogy a lányok vagy a Majka, Erik (No Thanx), Ben (VIVA), Csordás Tibi, Palcsó Tomi és Bagi Iván féle férfi-különítmény jobb-e a pályán, illetve a játék-konzolok előtt, az szombaton derül ki.

Szombaton 10:30-tól várunk minden focirajongót szurkolni kedvenc amatőr, ám annál profibb focistáinak, legyen az egy a médiából jól ismert sztár vagy egy 14 éves pécsi vagy szegedi kisiskolás. A hétvége a Kossuth téren egyértelműen a fociról szól majd.

Út a Parlamentig

Idén negyedik alkalommal rendezte meg az Electronic Arts az eddigi években is több ezer iskolás fiatalt megmozgató roadshow jellegű focikupáját. Szeptember 13-án kezdődött a küzdelem a döntőbe jutásért Kecskeméten, majd haladtak végig az országban, Debrecen, Szeged, Pécs és Szombathely után Győrött is várták a sportolni, játszani vágyó fiatalokat, de versenybe szállhattak a budapesti focifanok is.

A FIFA 08 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várták, akik otthon érzik magukat a kispályás fociban és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 8 perc foci a FIFA-val, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 13 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhettek, akik 3 korcsoportban mérhették össze tudásukat.

A focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA SPORTS FIFA játékában bizonyítsák ügyességüket.

Korcsoportonként a három legjobb csapat jutott végül a 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények várnak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói több millió forint értékű nyereményeket adnak át a győzteseknek!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását