2024. április 20. - Tivadar

Vízilabda-rádió indul

Az ob I-es vízilabda-bajnokság második fordulójában, szerdán megkezdi közvetítéseit a pólórádió.
2008. október 5. vasárnap 11:50 - Hírextra
A honi szövetség (MVLSZ) tájékoztatása szerint az interneten, valamint az Eurotelsat műhold segítségével az egész világon, itthon pedig kábelen is fogható Oldies Rádió közvetíti a férfibajnokság első hat helyezettjének egymás elleni mérkőzéseit, majd a meccsek után villámértékelésekkel szolgálja ki a szurkolókat.

Elsőként szerdán, 19:30 órakor a Komjádi uszodából lesz hallható a bajnok TEVA-VasasPlaket és a legutóbbi szezonban ezüstérmes ZF-Eger rangadója, szombaton pedig kapcsolásos közvetítés keretében számolnak be a riporterek az Uniqa-UTE - FTC-Aprilia-Fischer Klíma, valamint a Szeged-Beton VE - Domino-Honvéd találkozókról.

A Magyar Vízilabda Szövetség és az Oldies Rádió megállapodása alapján a Vasas, az Eger, a Honvéd, a Szeged, az Újpest és a Ferencváros egymás elleni, valamint a magyar csapatok BL-meccsei kerülnek adásba ebben a bajnoki idényben.
Az összecsapásokat Barta Gábor és Török László közvetíti.

Akik az interneten akarják hallgatni a magyar pólórádiót, azoknak a www.oldiesradio.hu címét kell beütniük a számítógépükön.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását