2024. május 2. - Zsigmond

Eredménykampányt kezd az MSZP

Országos kampányba kezd az MSZP az elmúlt két év gazdasági eredményeinek megismertetéséért - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője vasárnap az MTI-nek.
2008. szeptember 28. vasárnap 18:42 - Hírextra
A kampány célja, hogy a ciklus felénél a két éve kormányon lévő szocialista párt beszámoljon az eredményekről - ismertette a szóvivő.

Nyakó István azt mondta, nem állítják, hogy "eljött a Kánaán", de rá akarnak mutatni, nem igaz a Fidesz azon állítása, miszerint tönkrement az ország.

Óvatos derűlátásra van ok - vélekedett a politikus, aki szerint az eddigi erőfeszítések után most elindult valami, idén már láthatóak és kézzelfoghatóak az eredmények a gazdaságban.
A szóvivő szerint az MSZP a cselekvés pártja, a lakosság teherbíró képességét figyelembe vevő reformokat mindig végrehajtotta.

Nyakó István közölte, az október közepéig tartó kampányban szórólapokon, óriásplakáton, valamint az írott sajtóban jelennek meg a hirdetések.

Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a kampány néhány tízmillió forintba kerül.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az elmúlt időszakban többször is beszélt arról, hogy 2008 a trendforduló éve, mivel javulnak a gazdasági adatok. A Fidesz szerint azonban gazdasági és szociális válság van Magyarországon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását