2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Cserbenhagyó gázolt országúti kerékpárost

Súlyos közúti balesetet szenvedett Budapesten az osztrák RLM Grafenstein csapatában idegenlégiós Sulyok Balázs, aki az U19-es korosztályban az idei hosszútávú országúti verseny, az időfutam, valamint a pálya 3000 méteres szám magyar bajnoka.
2008. szeptember 27. szombat 20:00 - Hírextra
A versenyző édesapja, Sulyok Zsolt elmondta: fia - aki középiskolai tanulmányai miatt tartózkodik Magyarországon - szombat délelőtt edzésre indult kerékpárral. Zuglóban, az Öv utca és Egressy út kereszteződésében egy ismeretlen rendszámú gépkocsi nem adta meg számára az elsőbbséget és elgázolta. A beleset után a gépkocsi vezetője lassítás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
Sulyok Balázst eszméletlen állapotban szállították kórházba a mentők, az arcán és combján szenvedett súlyos sérüléseket, illetve agyrázkódást állapítottak meg az orvosok. A fiatal bringás legalább három nap kórházi ápolásra szorul, az izomsérülés gyógyulásának időtartamáról a jövő héten tudnak pontos tájékoztatást adni.

A rendőrség keresi a cserbenhagyó gázolót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását