2022. július 4. - Ulrik

Timkó Norbert Barcelonában folytatja karrierjét

Timkó Norbert, a Vasas 16 éves, 200 centis kadett-válogatott kosárlabdázója öt évre a Barcelona csapatához szerződött. A szerződés létrejöttében segített, hogy ő maga gyermekként évekig élt Barcelonában, és anyanyelvi szinten beszél spanyolul, de ennél mé
2008. szeptember 19. péntek 17:19 - Hírextra
Zöldi Péter, a Vasas férfi kosárlabda-szakosztályának elnöke bejelentette, hogy ezzel párhuzamosan a piros-kék klub és a Barcelona négy évre szóló szakmai együttműködési szerződést írt alá. Ennek célja egy közép-európai kosárlabda utánpótlásbázis kialakítása, amelynek érdekében táborokat szerveznek majd Budapesten, a katalán klub felügyeletével. Hasonló megállapodást tervez a Vasas a horvát Cibona Zagrebbel és az olasz Armani Milanóval.

Péntektől vasárnapig négy nemzet elnevezésű utánpótlás kosárlabdatornát (U13) rendeznek a pasaréti sportcentrumban, amelyen a Vasas, a Barcelona, a Cibona Zagreb és a Bosna Sarajevo fiú csapatai vesznek részt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását