2024. április 29. - Péter

Még mindig nincs meg a Szicílián elrabolt kislány

Mégsem a Szicílián négy éve négyéves korában elrabolt Denise Pipitone olasz kislányt találták meg Kósz görögországi szigeten; a görög rendőrség pénteki bejelentése szerint a gyermeket vérségi kapcsolat fűzi az albániai roma nőhöz, aki az anyjának vallja m
2008. szeptember 12. péntek 21:23 - Hírextra
A kislány - mint most kiderült: Valentina - kiváló olasz nyelvtudásával vonta magára egy olasz turistanő figyelmét, aki hazájába visszatérve eltűnt gyermekek fotóit látta a repülőtéren, és azt jelentette a hatóságoknak, hogy az egyik keresett kislányt felismerni vélte a görög szigeten.

Az Interpol megkeresése nyomán a görög rendőrök őrizetbe vették a kislánnyal lévő nőt, aki korábbi hírek szerint nem állt vérségi kapcsolatban a gyermekkel. Az is gyanút keltett, hogy a kislánytól eltérően az anya nem beszél olaszul.

Mivel a DNS-vizsgálat végül igazolta a szülő-gyermek kapcsolatot, a 34 éves nőt elengedték, bár egy szállodában továbbra is házi őrizetben tartják mindkettőjüket, mert az anyát hétfőn okirathamisítás és illegális bevándorlás címén vonják felelősségre.

A kis Denise Pipitone a házuk előtt játszott Mazara del Vallo nyugat-szicíliai városban, amikor elrabolták. Édesanyja, Piera Maggio lankadatlanul hisz abban, hogy gyermeke él, s televíziós felhívásokban többször is a lakosság segítségét kérte a megtalálásához.

Állítólagos görögországi fellelésének hírére azonban ő már kezdetben is óvatosan reagált, mondván, hogy már sokszor látni vélték a kis Denise-t.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását