2024. április 27. - Zita

Talmácsinak ez most nem jött össze

A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 11. eredményt érte el a 125 kcm-esek első időmérő edzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság indianapolisi versenyén. A legjobb időt az olasz Lorenzo Zanetti futotta pénteken, mögötte a brit Scott Redding lett a második, a s
2008. szeptember 12. péntek 21:37 - Hírextra
A világbajnok mindössze négy kört tudott menni az időmérőn, ugyanis az edzés elején elesett és megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont.

"Sajnos esés közben odavágódott a bal kezem az aszfalthoz és ugyanaz a csontom tört el, mint 2003-ban a jerezi teszt során. Jócskán megdagadt, de Costa doktor már megkezdte a kezelését, és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz vele holnapra és főleg vasárnapra - nyilatkozta Talmácsi.

 Mindkét kicsúszásnál elment a motorom hátulja, annak ellenére, hogy a pálya azon részén voltam, ahol jó volt a tapadás. Holnap reggel 8 órakor jelenésem lesz a klinikán, ahol érzéstelenítő injekciót és egy speciális kötést kapok, majd meglátjuk, hogy bírom az edzést. Egy biztos, rajtam nem fog múlni, ott akarok lenni a vasárnapi rajtnál."

A legjobb időt az olasz Lorenzo Zanetti futotta pénteken, mögötte a brit Scott Redding lett a második, a szintén olasz Andrea Iannone pedig a harmadik.
Eredmények, 1. időmérő edzés:
125 kcm:
--------
1. Lorenzo Zanetti (olasz, KTM) 1:58.491 p
2. Scott Redding (brit, Aprilia) 1:58.884
3. Andrea Iannone (olasz, Aprilia) 1:59.113
4. Mike Di Meglio (francia, Derbi) 1:59.597
5. Marc Marquez (spanyol, KTM) 1:59.615
6. Sandro Cortese (német, Aprilia) 1:59.989
..11. Talmácsi Gábor (magyar, Aprilia) 2:01.238

A második időmérő szombaton, magyar idő szerint 19:10-kor lesz, a rajtsorrend a két edzés összesítése alapján alakul ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását