2024. május 4. - Mónika, Flórián

SZDSZ: elkezdték a kihelyezett frakcióülést

Csütörtök délután megkezdődött az SZDSZ parlamenti frakciójának kétnapos kihelyezett ülése a Fejér megyei Velencén.
2008. szeptember 11. csütörtök 16:37 - Hírextra
A liberálisok frakcióülésének elejére még nem érkezett meg Eörsi Mátyás, Pető Iván és Gulyás József. A megbeszélésen több ügyvivő, például Csőzik László és Wittinghoff Tamás is részt vesz és az MTI értesülései szerint ide várják John Emesét is.

A kétnapos, zárt kapuk mögött zajló esemény eredményeiről a tervek szerint a szabaddemokraták pénteken tájékoztatják a sajtót.Gusztos Péter frakcióvezető-helyettes az MTI-nek szerdán azt mondta, az első napon a képviselőcsoport a politikai helyzetet értékeli, különös tekintettel a szakértői kormány és az előre hozott választások körül kialakult helyzetre. Egyúttal értékelik Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programjának szakpolitikai részleteit is.

A második napon, pénteken a jövő héten kezdődő őszi parlamenti szezon legfontosabb tartalmi kérdéseivel foglalkoznak majd. A politikus példaként említette az adóval, a költségvetéssel, a szociálpolitikával és a jogállamisággal kapcsolatos kérdéseket.

Gusztos Péter az MTI kérdésére azt mondta, jelenleg nincs napirenden személyi kérdés, a megválasztott frakcióvezetőnek, Kóka Jánosnak és helyettesének december elejéig tart a mandátuma.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását