2023. január 30. - Martina, Gerda

Újra Nagy sportágválasztó, pekingi olimpikonokkal

Pekingi magyar érmesek részvételével rendezik meg a III. Nagy sportágválasztót szeptember 19-én és 20-án a Maglódi úton, a Merkapt Maraton Sportközpontban.
2008. szeptember 9. kedd 07:59 - Hírextra
A kétnapos rendezvény célja, hogy az óvodás és iskoláskorú gyermekek edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével minél több mozgásformát közelebbről megismerve dönthessék el, hogy milyen sportágat választanak maguknak.

A Nagy Sportágválasztón egy helyen összesen 40-féle mozgásformát próbálhatnak ki ingyenesen, s tanácsot is kapnak ahhoz, hogy ezeket hol gyakorolhatják, valamint hogy testfelépítésük, genetikai adottságaik alapján egyáltalán milyen sportágban lehetnek sikeresek. A döntésben a pekingi olimpia magyar érmesei - többek között Vajda Attila, Cseh László, Fodor Zoltán és Kozmann György - , valamint korábbi ötkarikás bajnokok, Storcz Botond, Kovács "Kokó" István és Kovács Antal segíti őket.
A rendezvény mindkét napon 9 órakor kezdődik, 19-én az óvodás és iskolás csoportokat és tanáraikat, 20-án pedig a családokat várják a szervezők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását