2024. április 23. - Béla

Mit keres a kispadon?

Magyarázatot követelt klubja, a Valencia labdarúgócsapatának vezetőitől Timo Hildebrand, az együttes német válogatott kapusa, miután a spanyol bajnokság hétvégi nyitányán még a kispadra sem ülhetett le.
2008. szeptember 3. szerda 07:25 - Hírextra
A hálóőr Fernando Gómezzel, a Valencia alelnökével egyeztetett."Megmondtam a kapusnak, hogy senkinek sincs bérelt helye a csapatban, neki is meg kell küzdenie a vetélytársaival, akik szintén remek kapuvédők" - mondta Gómez.

A Marca című sportlap szerint Hildebrand a téli szünetben távozik, ha nem ő lesz az elsőszámú kapus.Több lap szerint a Bundesliga újonca, a Lőw Zsoltot is foglalkoztató Hoffenheim szívesen leigazolná a hálóőrt.

"Erről szó sincs" - jelentette ki Markus Sieger, a hoffenheimiek szóvivője. "Egyszer felhívott minket Hildebrand egyik ügynöke, akinek világosan megmondtuk, nagyon elégedettek vagyunk a kapusainkkal, ezért mi nem szeretnénk vele szerződést kötni."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását