2024. július 18. - Frigyes

Válthat logót a TV2

Jóváhagyta a TV2 kereskedelmi csatorna logóváltását szerdán, a nyári szünete utáni első ülésén az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) - közölte a tanácskozás egyik résztvevője az MTI-vel. Korábbi sajtóhírek szerint másfél hónapja egy félreértés mi
2008. augusztus 27. szerda 16:27 - Hírextra
Július 15-én mondott "gyenge nemet" az ORTT a beadványra: a jóváhagyás két támogató és egy ellenszavazatot kapott, öt tartózkodó voks mellett. Testületi tagok akkori tájékoztatása szerint azon a vitán vérzett el a kérelem, hogy reklámnak számít-e, ha egy tévécsatorna emblémájában helyet kap internetes oldalának címe. A kereskedelmi csatorna szerint egyszerű félreértés történt.

Tíz nappal később Nagy Andrea, a televíziós társaság marketingigazgatója az MTI-nek elmondta, másodszor is kérték a logóváltás jóváhagyását azt feltételezve, hogy egy félreértés miatt nem hagyta jóvá kérelmüket másfél hete a médiahatóság.

A kereskedelmi csatorna új, az őszi struktúrával együtt induló új arculatát bemutató hétfői médiaeseményen Nagy Andrea külön megemlítette: egyelőre nem teljes a TV2 logóváltása, mivel az ORTT egy "triviális tévedés" miatt másfél hónapja nem hagyta jóvá a változtatást.

A 12 évvel ezelőtt még a nemzeti színek "csigás" változatát logóként használó csatorna 2002-ben váltotta fel egy zárójelbe tett vörös kettessel addigi szimbólumát; az új embléma azonban alig egy esztendeig volt használatban: 2003 szeptemberében váltotta az augusztus végéig használt logó, amely egy piros-fehér emblémának adja át a helyét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását