2021. november 28. - Stefánia

Orbán Viktor az Egyesült Államokba utazik

Körülbelül kéthetes munkalátogatásra utazik szerdán az Egyesült Államokba Orbán Viktor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke, aki ennek során részt vesz a Republikánus Párt elnökjelölő konvencióján - tájékoztatta Deutsch Tamás kabinetfőnök az MTI-t.
2008. augusztus 20. szerda 10:40 - Hírextra
Az ellenzéki vezető először Félegyházy-Megyesy Jenő denveri tiszteletbeli főkonzullal egyeztet arról, hogyan lehet új alapokra helyezni az anyaország és az amerikai magyarság kapcsolatát, majd William Hyblvel, a Nemzetközi Republikánus Intézet igazgatósági tagjával, az Egyesült Államok korábbi ENSZ-nagykövetével, az USA Olimpiai Bizottságának tiszteletbeli elnökével találkozik.

"Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó kíséretében eleget tesz George H. W. Bush volt amerikai elnök és Herbert Walker korábbi amerikai nagykövet közös meghívásának is, és ellátogat a család birtokára" - tudatták, jelezve, munkalátogatása végén a Fidesz elnöke részt vesz az amerikai Republikánus Párt jelöltállító konvencióján Minneapolisban.

Itt további megbeszéléseket folytat vezető republikánus politikusokkal és politikai stratégákkal - közölték.

A magyar politikai erők közül a szocialisták és a szabad demokraták delegációja a Demokrata Párt elnökjelölő gyűlésén vesz részt, míg a Magyar Demokrata Fórum hétfői bejelentése szerint Dávid Ibolya pártelnököt a Nemzetközi Demokrata Unió és Lincoln Diaz-Balart kongresszusi képviselő hívta meg a Republikánus Párt konvenciójára.Ez utóbbi eseményt augusztus 31-e és szeptember 5-e között rendezik meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását