2024. április 28. - Valéria

Hollandián keresztül vezet az út a döntőbe

A döntőbe jutásért Hollandia ellen száll vízbe kedden az eddig remekül szereplő magyar női vízilabda-válogatott a pekingi nyári olimpián. Kedden 21 számban osztanak érmeket.
2008. augusztus 17. vasárnap 21:39 - Hírextra
A csoportküzdelmek során hullámzó teljesítményt nyújtó magyar női kézilabda-válogatott Romániával találkozik a negyeddöntőben.

Elkezdik szereplésüket az asztaliteniszezők: az első fordulóban Jakab János a francia Patrick Chilával találkozik, Lovas Petra ellenfele a szlovák Eve Odorova vagy a vanuatui Priscilla Tommy lesz. Póta Georgina és Tóth Krisztina szerdán, a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Atlétikában a diszkoszvetés döntőjébe egyedüli magyarként Fazekas Róbertnek sikerült bejutnia, akit négy évvel ezelőtt Athénben doppingvétsége miatt megfosztottak az aranyéremtől.

A gerelyhajítás selejtezőjében Szabó Nikolett, 5000 méteren Papp Krisztina áll rajthoz. A 110 m gát kvalifikációs futamában Kiss Dániel képviseli a magyar színeket.

Kajak-kenuban az 500 méteres előfutamokra kerül sor: K-1-ben Vereckei Ákos és Kovács Katalin, K-2-ben a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor, illetve Kovács Katalin és Janics Natasa száll vízre. C-1-ben Vajda Attila, C-2-ben Sáfrán Mátyás és Sáfrán Mihály veszi fel a harcot a riválisokkal.

Az egyetlen magyar ökölvívóérmet szerezheti meg Szellő Imre, ha a 81 kg-os súlycsoport negyeddöntőjében legyőzi a brit Tony Jeffriest.

Triatlonban Kuttor Csaba a magyar induló.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását