2024. április 29. - Péter

Gázolás, cserbenhagyás, halál

Szabálytalanul kanyarodó kisteherautó okozott halálos balestet csütörtökön Debrecen belvárosában; a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozó gázolót elfogta és előállította a rendőrség - közölte az MTI-vel Szőke Bernadett rendőr hadnagy.
2008. augusztus 14. csütörtök 20:30 - Hírextra
A debreceni rendőrkapitányság hivatalvezető-helyettesének tájékoztatása szerint egy kisteher-gépkocsi - szabálytalanul - balra kanyarodott. Eközben összeütközött a vele szemben közlekedő segédmotorossal.

A 20 éves motoros életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni. A tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a helyszínen adatgyűjtés után - a rendszám alapján - eljutottak egy 19 éves fiatalemberhez, a tehergépkocsi vezetőjéhez, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgatták ki.
Az esettel összefüggésben segítségnyújtás elmulasztása, valamint halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indul eljárás - közölte Szőke Bernadett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását