2024. május 8. - Mihály

Magyar Dal Napja: tízezrek előtt

A délutáni óráktól a sötétedésig több tízezerre nőtt a tömeg a Sziget mínusz egyedik napján, a Magyar Dal Napja koncertjein. A késő délutáni óráktól sorra következtek az egyre nagyobb sztárok, Bródy János, a Republic, a Quimby, az LGT tagjai. Mindenkit
2008. augusztus 11. hétfő 22:55 - Hírextra
Az ismerős dalokat együtt énekelte a közönség az előadókkal. Nagy tetszés fogadta a Kontroll Csoport, Bródy és a Republic, Lovasi András és a Csík Zenekar, Harcsa Veronika és a Szakcsi trió közös produkcióját. Szalóki Ági népdaléneklésre és -tanításra bíztatta az egybegyűlteket.

A Pál Utcai Fiúk Presser Gáborral és a teljes LGT-vel együtt énekelték a Neked írom a dalt, majd Presser a Quimbyhez társult billentyűsként. A legjobb általa ismert zenekarnak minősítette a csapatot. LGT-t énekelt Somló Tamás és Geszti Péter is: Nem adom fel - Rapülők változatban.

A Rockallstars sem okozott csalódást a közönségnek: Frenreisz Káároly, Török Ádám, Vikidál Gyula, Pálvölgyi Géza, Németh Gábor, Takáts Tamás és a Társulat tagjai mintegy negyedórányi bemutatót tartottak az István, a királyból.

Az Omega Tribute Band Mihály Tamás vezetésével lépett a színpadra, többek között Keresztes Ildikóval, Kalapács Józseffel, Royjal kiegészülve. Mihály elmondta: Kóbor nem akart fellépést vállalni, ezért nem Omegaként léptek színpadra. Messzemenőkig dicsérte a programot, hangsúlyozta: az minden várakozását felülmúlta.

Hasonlóképpen összegezte véleményét Somló Tamás is az MTI-nek nyilatkozva. Kiemelte: még a reméltnél is jobban sikerült a dalünnep, és különösen az este politikamentessége ragadta meg. Úgy vélekedett, az embereknek szükségük van az ilyen zenés összefogásra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását