2024. május 3. - Tímea, Irma

Nincs szósz a szendvicsemen!

Életbevágó lehetett a szósz egy floridai férfi fűszeres olasz szendvicsén, mert a rendőrséget hívta segítségül. Reginald Peterson annyira felháborodott azon, hogy egy szendvicsbárban kispórolták a szószt a szendvicséből, hogy azonnal a 911-et, a segélyhí
2008. augusztus 6. szerda 09:24 - Hírextra

A 42 éves férfi ragaszkodott hozzá, hogy nyomban jöjjenek ki, és intézzék el, hogy rendes szendvicset kapjon. Mivel a rendőrök nem szálltak ki elég gyorsan a tett színhelyére, Peterson ismét a 911-et tárcsázta, és ezúttal panaszt tett, hogy miért nem sietnek már.

A kiérkező rendőrök megpróbálták elmagyarázni neki, hogy mire is való a segélyhívó szám, de Petersont ez nem nyugtatta meg, így aztán egykettőre őrizetben találta magát a téves riasztás miatt.
Ráadásul nyilván szószt sem kapott - bár erről már nem szól a fáma.

Az utóbbi napokban nem Peterson volt az egyetlen floridai, aki az őrszobára került a 911 miatt: egy 47 éves férfi egy kaszinóból hívott segítséget, mert a nyerőgép elnyelte a pénzét.

A segélyhívó diszpécsereinek pedig azzal az emberrel is meggyűlt a baja, aki a bátyjával folytatott vita hevében ötször tárcsázta őket, hogy küldjenek már valakit, aki igazságot tesz közöttük.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását