2024. április 26. - Ervin

Szerdán zászlófelvonás

Szerdán kora este ünnepélyes keretek között húzzák fel a magyar zászlót az olimpiai faluban, Pekingben.A mob.hu tájékoztatása szerint a csapat vezetése már most is készül a hely idő szerint szerda 18 órakor (közép-európai idő szerint délben) kezdődő esemé
2008. augusztus 5. kedd 10:46 - Hírextra
Molnár Zoltán csapatvezető kedden a Sunji regatta pályához látogat el, ahol a csütörtökön reggel érkező kajak-kenu válogatott szálláshelyét ellenőrzi. Erre többek között azért is van szükség, mert az orosz csapatot meglepetés érte korábban: az előre lefoglalt és kifizetett szállodai szobái nem álltak rendelkezésére.

A magyar csapat már Pekingben készülő tagjainak napi programjába a rendszeres edzések között szabadidős elfoglaltságok is beleférnek. Hétfőn például a vívók nézték meg a Tienanmen teret, míg kedden a birkózók a Kínai Nagy Falnál jártak.

Vajda László, a pekingi szervező bizottság (BOCOG) főtanácsadója is belátogatott a magyar szállásra, s az érdeklődésre azt válaszolta, hogy a jelenlegiek szerint 11 200 sportolója lesz az olimpiának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását