2024. április 16. - Csongor

Meg kell akadályozni, hogy a drog tovább gyilkoljon

A Gyurcsány-kormány évek óta megnyugtató nyilatkozatokat bocsát ki arról, hogy csökken a drogfogyasztás, vagy legalábbis az nem terjedt tovább. Az élet most kegyetlenül rácáfolt ezekre a hazugságokra, mert Magyarországon példátlan módon sorozatban vesztet
2008. augusztus 5. kedd 15:30 - Hírextra
Fiatal életek vesznek el, egész családok mennek tönkre a drog pusztító hatására.
Különösen szomorú, hogy közismertek azok a szórakozóhelyek, ahol rendszeresen az ott megjelenő fiataloknak különböző drogokat árusítanak. A drog hatása alatt álló fiatalok autóba ülnek, és igen gyakran súlyos balesetet szenvednek.

A rendőrség ismeri ezeket a szórakozóhelyeket, fellépésének azonban korlátot szab az a körülmény, hogy szűkös költségvetési forrásuk nem engedi meg szélesebb körben lefolytatni a szükséges tesztvizsgálatokat.

A kormányt terheli azért a felelősség, hogy a bűnüldöző szervek törvényes kötelezettségeiknek nem tudnak eleget tenni, a tapasztalatok szerint egy idő után már nem is törekednek erre, mert jó előre látják fellépésük hatástalanságát.

A törvény teljes szigorával kell fellépni a drogterjesztőkkel szemben. Nincs helye a liberálisnak mondott jogalkalmazási gyakorlatnak, a bűnelkövetőknek tetteikért felelniük kell.
A bűnüldöző szervezeteknek minden segítséget meg kell adni annak érdekében, hogy törvényes feladatukat a lehető legjobban el tudják látni.

A törvényhozásnak meg kell teremtenie annak a feltételét, hogy Magyarországon semmilyen szervezet ne folytathasson propaganda-tevékenységet a drogfogyasztás érdekében.
További valótlan, hazug kormányzati politika nem leplezheti el a kialakult súlyos helyzetet.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását