2024. május 14. - Bonifác

Eltűnt egy beteg a kórházból

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy állandó orvosi kezelés alatt álló, eltűnt beteg asszony felkutatásához Komárom-Esztergom megyében - értesült a HavariaPress.
2008. augusztus 5. kedd 17:46 - Hírextra
Az ácsi lakhelyű, 53 éves Asbóth Istvánnét még a múlt szerdán szállították be az esztergomi kórház pszichiátriai osztályára, ahonnan másnap ismeretlen helyre távozott, s a holléte azóta is ismeretlen. A keresett asszony 160-165 cm magas, átlagos testalkatú, kissé pocakos; testtartása kissé előre görnyedt, a bal lábára sántít. Fehér bőrű, arca normál alakú, füle kissé hosszú, fejhez simuló, orra kicsi, pisze, szeme barna, beesett. Beszéde nyugodt, vontatott, halk; arca egyik oldalán egy régebbi karcolástól származó függőleges kis heg látható. Haja vállig érő, barna, de a fejtetején őszes, oldalt pedig mahagóni sötétvörös. Személyes iratait magával vitte, ám csak néhányszáz forint lehetett nála. Mivel az asszony állandó gyógyszeres kezelés alatt áll, a rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a hollétéről, sürgősen jelentkezzék az ismert segélyhívó számokon, vagy bármely rendőrkapitányságon.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását