2024. március 29. - Auguszta

Dick Pound a válságkezelést kritizálta

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) válságkezelési intézkedéseit kritizálta Dick Pound, a NOB kanadai tagja, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) korábbi elnöke, a korlátlan internet-hozzáférés kapcsán kirobbant vitával kapcsolatban.
2008. augusztus 5. kedd 11:42 - Hírextra

"Az ügy jelentős károkat okozott szervezetünknek. Ráadásul ezt az egész vitát, amit a helyi szervezőkkel folytattunk, nem a nemzetközi sajtó nyilvánossága előtt kellett volna rendezni. Most már a mi problémánk az is, ami tulajdonképpen nem a mi gondunk lenne" - mondta Pound a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 120. közgyűlésén, Pekingben.

A NOB média bizottságának elnöke, Kevan Gosper szerint nehéz lett volna eltitkolni a világsajtó elől egy olyan témát, amely jelentős mértékben befolyásolja a játékok ideje alatt a helyszínen dolgozó újságírók munkáját.

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke elrendelte az eset olimpia utáni kivizsgálását, a tagokat pedig arra kérte, hogy ne generáljanak újabb vitákat az adott témában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását