2024. május 2. - Zsigmond

Üzembiztos a meghibásodott csere-mentőhelikopter

Üzembiztosnak minősítették szakemberek azt a mentőhelikoptert, amely egy szombat reggeli mentés során meghibásodott - közölte az Országos Mentőszolgálat szombaton délután.
2008. augusztus 2. szombat 20:08 - Hírextra

Az OMSZ közleménye szerint a hibát az észlelésétől számítva 1 órán belül elhárították, a légi jármű a Légimentő Kht. és a helyszínre érkezett osztrák szakértők egybehangzó megállapítása szerint üzembiztos. A gép folytatja a munkát.

Az ismert, sajnálatos csütörtöki események után tegnap Magyarországra érkezett új mentőhelikoptert szombat délelőtt az M3-as autópályára riasztották egy árokba borult gépkocsi balesetéhez. A baleset könnyű sérültjeit mentőkocsival szállították kórházba, a helikopter segítségére nem volt szükség. A helikopter felszállás előtti indításakor a légi jármű egyik hajtóműve nem indult.

Csütörtökön lezuhant egy mentőhelikopter a Pest megyei Kiskunlacháza és Apajpuszta között. Az eddigi információk szerint mindkét hajtóműve leállhatott a légi járműnek. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását