2024. június 12. - Villő

Családi dráma

Egy egyéves kisfiú holttestére találtak a kiérkező mentők egy szombathelyi lakótelepi lakásban, a gyermek apját életveszélyes, anyját súlyos állapotban szállították kórházba kedden este - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. július 29. kedd 22:31 - Hírextra
Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az anyán is voltak látható sérülések, de állapota nem életveszélyes, ám továbbra sincs kihallgatható állapotban.

A második emeleti lakásból kiugrott apa sérülései viszont életveszélyesek - tette hozzá.
A mentőket egy szemtanú értesítette arról, hogy egy férfi kiugrott a második emeleti lakás erkélyéről, a kiérkező mentők azonnal hozzáláttak a sérült ellátásához. A kisfiú holttestére a rendőrök találtak rá a lakásban - közölte.

A sajtóreferens elmondta, hogy 31 éves férfit és a 27 éves nőt a mentők kórházba szállították, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart, a részletekről valószínűleg szerda délelőtt adnak bővebb tájékoztatást.

Az MTI tudósítójának a házban lakók azt mondák, a család átlagos életmódot folytatott, nem tudnak hangos veszekedésekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását