2024. május 24. - Eszter, Eliza

Szamba a San Siróban Ronaldinho tiaszteletére

Negyvenezer néző előtt, tűzijáték közepette fogadták Milánóban Ronaldinhót. Az aranylabdás brazil labdarúgó bemutatásáról "Szamba a San Siróban" címmel számolt be az olasz napilap, a "La Gazzetta dello Sport".
2008. július 18. péntek 17:04 - Hírextra
"Most már Milánó az otthonom!" - kiáltotta a mikrofonba a 28 éves labdaművész a közönség éljenzése közepette, majd azzal folytatta, hogy győzni jött az olasz városba. Mint elmondta, mivel mindenképpen ott akart lenni az olimpián, ezért klubcseréjében az is közrejátszott, hogy a Milan - ellentétben a Barcelonával - elengedi őt Pekingbe.

Az itáliai egyesület egyébként úgy egyezett meg a Barcelonával, hogy a 21 millió euró fix összegen felül további 4 milliót az eredmények függvényében fizet a katalánoknak. A 28 éves labdazsonglőr négy évre kötelezte el magát a piros-fekete klubhoz, az első három évben 19,5 millió euró üti a markát.

Carlo Ancelotti vezetőedző kijelentette: nem aggódik amiatt, hogy Ronaldinhónak jelenleg súlyfeleslege van. Szerinte hamar le fogja adni a fölös kilókat és biztos abban, hogy a következő idényben legalább 40-45 mérkőzésen játszani fog.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását