2024. április 28. - Valéria

Lezárul Gyurcsány fia elleni vizsgálat

Jövő héten lezárul az Oktatási Hivatalnál az a vizsgálat, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök fiának érettségi vizsgája miatt kezdeményeztek az osztálytársak szülei júniusban - tájékoztatta a csütörtöki Magyar Hírlapot a hivatal vezetője.
2008. július 17. csütörtök 08:18 - Hírextra
Néhány napon belül befejeződik a vizsgálat a kőbányai oktatási intézményben a vizsgákkal kapcsolatban. A vizsgálat során átnézték a vizsgák anyagát, beszéltek a pedagógusokkal és a szülőkkel - mondta Bakonyi László, az Oktatási Hivatal vezetője a napilapnak.

A szülők azután tettek panaszt a hivatalnál, hogy gyerekeik elmesélték nekik, Gyurcsány Péter az írásbeli érettségijét a felkészítő tanárral kettesben, egy különteremben fejezhette be, egy tantárgyból pedig jogosulatlanul biztosítottak neki a többiekétől több időt a dolgozat megírásához. A kőbányai iskola kilenc érettségizője közül hatan megbuktak, mindössze hárman tették le sikeresen a vizsgát, köztük a kormányfő fia - írta a Magyar Hírlap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását