2024. április 29. - Péter

Botrány Siófokon: István a király helyett hakni

Botrányba fulladt a Társulat szereplése szombaton a siófoki szabadtéri színpadon: rockopera helyett haknit kapott a nézőteret zsúfolásig megtöltő közönség - írta hétfőn a Somogyi Hírlap.
2008. július 14. hétfő 10:24 - Hírextra
Közel kétezren váltottak jegyet a Társulat István, a király címmel meghirdetett produkciójára, ám a 3.500 forintos jegyért cserébe "a Társulat amúgy igen tehetséges tagjai musical- meg rockdalokat énekeltek egy órán át, bőszítve a rockoperára váró publikumot" - számolt be az eseményről a megyei napilap, amely szerint sokan már az első negyedórát követően felálltak a helyükről és távoztak.

Nézők tucatjai követelték vissza a jegy árát (ezt meg is kapták), akik maradtak, azok is folyamatosan "csalók, átverés" bekiabálással adtak hangot nemtetszésüknek.

Kiss László, a házigazda siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ igazgatója szerette volna elmondani a közönségnek, hogy őt is meglepetésként érte a "hakni", de a biztonsági emberek letuszkolták a színpadról - olvasható a napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását