2024. április 19. - Emma

Saját reklámfilm, ingyen beugró

Ingyen vehet részt a Zánkai BalaTone Fesztiválon, aki elkészíti, majd elküldi saját fesztivál-reklámfilmjét, sőt még különdíjat is nyerhet, amennyiben az övét találja legérdekesebbnek a zsűri.
2008. július 11. péntek 13:36 - Hírextra
A filmnek, amely akár mobiltelefonnal is készülhet csupán néhány elvárásnak kell megfelelnie. Hossza 25 másodperc lehet és jelenjenek meg benne a fesztivál főbb ismérvei, mint a víz, napsütés, zene, vízparti hangulat és a BalaTone logója. Ezentúl az sem árt, ha ötletes, vicces, egyedi és kreatív a film - közölték közleményükben a szervezők.

Cserében a zsűri értékes nyereményekkel, hetijegyekkel, VIP belépőkkel honorálja a próbálkozást, a legjobb alkotó pedig különdíjban részesül.

A filmeket először a www.indavideo.hu/ videómegosztó portálra kell feltölteni, majd az ott kapott linket valamint a készítő nevét, e-mail címét és mobilszámát kell elküldeni az akció szervezőinek a www.balatonefestival.hu/youtone oldalon keresztül.

A beküldési határidő július 18. A feltételek és a jelentkezés a www.balatonefestival.hu/youtone című honlapon található.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását