2024. április 23. - Béla

Magyarok játszanak Billy Idol előtt

Július 13-án, vasárnap Billy Idol lép fel Ausztriában, a Linz melletti Clam várában, előzenekarként pedig a magyar Hollywood Rose izzítja a közönséget, Guns N’ Roses dalokkal, a tőlük megszokott minőségben és lendülettel.
2008. július 11. péntek 18:59 - paulson
Jesse James, a Hollywood Rose énekese telefonon keresztül a csütörtöki Rocközön vendége volt. A fiúk éppen a Hegyalja Fesztiválra igyekeztek, és a vasárnapi buli előtt már nincs megállás: pénteken a németországi Neukirchen bei Bogenben, a MEGA-Rock im Zelt Festival keretein belül lépnek fel, szombaton pedig Polgárdiban szórakoztatják a motoros találkozó közönségét.

Jesse megosztotta a hallgatókkal, hogy miként kerültek Billy Idol „elé”: „érkezett egy megkeresés a német menedzsmentünkhöz, hogy a Billy Idol menedzsmentje mindenképp a Hollywood Rose-t szeretné előzenekarnak”. Hartmann Zoli megkérdezte azt is, hogyan fogadták a nem mindennapi hírt. Jesse válasza sokatmondó volt: „Valljuk be őszintén, hogy Billy Idol előtt még nem játszottunk.” Nevetve hozzátette: „Tudod, volt már olyan sok zenekar, akik előtt játszottunk, de Billy Idol előtt még nem. Természetesen oda voltunk meg vissza tőle.”

Nagyjából megvan már a dalok listája is, Jesse erről is elárult pár részletet: „Valószínűleg slágerparádé lesz, mert a közönség és a menedzsment is ezt várja tőlünk. Paradise City, Sweet Child o’ Mine, Welcome to the Jungle, és hasonló dalok, amiket mindig és mindenkor el kell játszani."

Egy és egy negyed órát fog zenélni a Hollywood Rose Billy Idol előtt, és aki erre a koncertre nem jut ki, még ne essen kétségbe! A Guns N’Roses dalokat játszó Hollywood Rose gyakran elcsíphető a nyáron, például rendszeres vendégei a Rocktó Café Csónakháznak is, érdemes figyelni a programot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását