2024. április 26. - Ervin

Elkábították és megerőszakolták

Kábítószert csempésztek az italába, majd megerőszakolták - állítja egy fiatal brit modell. Az eset máris alaposan megtépázta Vilmos és Harry herceg egyik kedvenc londoni szórakozóhelyének hírnevét.
2008. július 11. péntek 07:18 - Hírextra
Megerőszakolták egy felkapott londoni klubban, miután úgynevezett "randierőszak-drogot" kevertek az italába - állítja egy 18 éves brit modell. Az ilyen kábítószerektől a gyanútlan fogyasztó fél óra múltán eszméletét veszti, és általában később sem emlékszik arra, mi történt vele.

A neves tervezők által foglalkoztatott lány múlt hét szerdán a Whisky Mist nevű szórakozóhelyen megismerkedett egy 23 éves fiúval, aki meghívta egy italra.

Iszogatott és jól érezte magát, aztán egy másik fiatalember is vett neki egy italt. Röviddel azután, hogy felhajtotta, szédülni kezdett és zavarttá vált. Csak homályos emlékei vannak, de meg van győződve arról, hogy valamit belekevertek a poharába - mesélte a modell egyik barátja.

Szerinte a lányt ezután levezették a klub pincéjébe, ahol megerőszakolták. A modell másnap a rendőrséghez fordult, amely megkezdte a nyomozást.

A rendőrök elemzik a klub biztonsági kameráinak felvételeit, és már le is tartóztattak egy férfit az ügyben, akit azonban óvadék ellenében szabadlábra helyeztek.

A szórakozóhely munkatársai mindenben együttműködnek a nyomozókkal, de a történtek így is megtépázták a klub hírnevét.

Bár csak egy hónapja nyitott meg, a Whisky Mist máris jól ismert hírességeket tudhat törzsvendégei között. Gyakran megfordul itt Vilmos és Harry herceg, valamint barátnőik, de látták már ott a filmrendező Guy Ritchie-t és az amerikai zenészt, Kid Rockot is.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását