2024. május 6. - Ivett, Frida

Micsoda páros!

Eredményes a vámosok és az adóhivatal együttműködése - mondta el a vám- és pénzügyőrség országos parancsnoka. Nagy János hozzátette: az év első hat hónapjában a közös ellenőrzések száma 11, a kiszabott bírságok összege 30, az üzletbezárások száma pedig 26
2008. július 10. csütörtök 19:18 - Hírextra
Az elmúlt év azonos időszakához képest mintegy 11 százalékkal nőtt a vámosok és az adóhivatal közösen végrehajtott akcióinak száma - tájékoztatta az InfoRádiót a vám- és pénzügyőrség országos parancsnoka.

Nagy János hozzátette: a kiszabott bírságok összegének és az üzletbezárások számának növekedése is jelzi, hogy eredményes a két szervezet együttműködése.

A VPOP országos parancsnoka közölte: a vámosok célja nemcsak az a bűncselekmények felderítésekor, hogy megtalálják az elkövetőket, és biztosítsák a felelősségre vonásukhoz szükséges bizonyítékokat, hanem az is, hogy a költségvetést ért károk meg is térüljenek.

A nyomozás során tehát fel kell deríteni azokat a vagyontárgyakat, bankszámlákat, amelyek eladásával a költségvetésbe visszakerülhetnek azok az összegek, amelyektől az elkövetők megpróbálták megfosztani; erre a VPOP nagy hangsúlyt fektet - magyarázta Nagy János.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását