2024. június 13. - Antal, Anett

Elefánttal harcolt a nő

Közelharc árán szabadította ki egy anya kétéves gyermekét a babakocsiból, amelyet ormányával megragadott és a levegőbe emelt egy elefánt egy dániai szórakoztató parkban - írta csütörtökön a Dagbladet Holstebro-Struer című regionális dán napilap.
2008. július 10. csütörtök 21:32 - Hírextra
"Úgy harcoltam, mint egy őrült, hogy kiszabadítsam a fiamat" - mondta el a lap internetes honlapján a kétéves Malte édesanyja, aki - akárcsak a kétéves kisfiú - csak számos kék folt árán szabadult a Rambo névre hallgató nőstényelefánt ormányából.

Malte a szüleivel együtt érkezett a délnyugat-dániai Hee szórakoztató parkba, és a család megállt a 27 éves cirkuszi elefánt ketrece előtt.

Az elefánt ormányával váratlanul megragadta a babakocsit, majd két méter magasra emelte. A édesanya ádáz küzdelem árán szabadította ki a kisfiút, aki nem volt bekötve. A közelharc során a babakocsi ízzé-porrá zúzódott.

A park igazgatósága sajnálkozását fejezte ki az incidens miatt, és 4000 koronát (mintegy 124 ezer forintot) ajánlott fel a babakocsiért, valamint ingyen belépőjegyet ajándékozott a családnak a cirkuszba.

A cirkusz védelmébe vette a férfias nevű elefánttehenet, mondván, hogy Rambo "a világ legszelídebb elefántja", s szerintük eltúlozták az incidenst.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását