2022. december 10. - Judit

Kiderül, kik pályáznak

Közjegyző előtt, várhatóan pénteken bontják fel a főpolgármesteri hivatalban a BKV vezérigazgatói posztjára aspirálók pályázati borítékait - tudta meg az MTI szerdán városházi forrásokból.
2008. július 3. csütörtök 06:37 - Hírextra
Tájékoztatásuk szerint a háromfős bíráló bizottság szerdán csupán a bírálati folyamat munkamódszeréről egyeztetett. A grémium - a terveknek megfelelően - a fővárosi önkormányzat gazdasági bizottságának július 29-i ülésére terjeszti majd elő javaslatát. A pályázati kiírásnak megfelelően, a vezérigazgatót augusztus 1-jétől öt évre nevezi ki az önkormányzat.

Az MTI információi szerint a hétfőn lejárt határidőig 14-en nyújtottak be pályázatot. A jelentkezők egy része nem tüntette fel a nevét a borítékon, és többen vannak, akik a pályázat végéig anonimitást igényelnek. A sajtóban korábban szereplő jelöltek közül Kocsis István, az MVM ex vezérigazgatója benyújtotta pályázatát. Sajtóhírek jelentek meg arról is, hogy Futó Sándor, a BKV igazgatósága elnökének tanácsadója és Devecz Miklós, a Hídépítő Zrt. volt vezérigazgató-helyettese szintén indul a pályázaton.

Tóthfalusi György (SZDSZ), a BKV igazgatóságának elnöke az MTI többszöri megkeresésére sem reagált szerdán. Somlyódy Csaba (MSZP), a gazdasági bizottság elnöke titkárnőjén keresztül későbbre ígért visszahívást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását