2024. április 25. - Márk

Több mint tíz kiló herkát fogtak a zsaruk Röszkén

Tíz és fél kilogramm heroint foglaltak le a vámosok Röszkén - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
2008. június 30. hétfő 14:48 - Hírextra

Némedi Varga Éva elmondta: amikor a röszkei vámhivatal munkatársai vasárnap egy horvát állampolgárságú nőt és az általa vezetett, német rendszámú gépkocsit ellenőrizték, felfigyeltek az asszony ideges viselkedésére. Ezért a tételes vizsgálat mellett döntöttek, ennek során a jobb oldali első ülés előtti, gyárilag kialakított rekeszben elrejtve, húsz csomagban találták meg a nagy értékű kábítószert.

A vámhivatal a csaknem 150 millió forint értékű kábítószert lefoglalta, a horvát állampolgár ellen visszaélés kábítószerrel bűntett miatt a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala eljárást indított.

A legutóbb hasonló mennyiségű heroint június 5-én fogtak el Röszkén a vámosok, a Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-bűnözés elleni osztályával közösen. Akkor szintén tíz és fél kilogramm kábítószert találtak, azt egy magyar férfi próbálta meg behozni az országba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását