2024. március 29. - Auguszta

Átadták a Bosch-díjakat

Két végzős miskolci egyetemista, Szentpéteri Karola és Szűcs Máté kapta idén a Bosch konszern magyarországi gyárainak díját, a gépészmérnöki és informatikai karon diplomázóknak szombaton adták át az elismerést – tájékoztatta Kukaj Zsuzsanna a cégcso
2008. június 28. szombat 21:02 - Hírextra
A gépész és informatika karos hallgatók közül egy zsűri választotta ki a legjobbakat, akik nem csak tanulmányi eredményükkel, hanem a magánélet számos területén – sport, szociális munka és egyéb karitatív tevékenységek - is kiemelkedően teljesítettek az adott szemeszterben – mondta Kukaj Zsuzsanna, hozzátéve: az egyetem tanárai és a Bosch szakemberei döntöttek a díjazottakról, a díjat egyébként most először osztották ki.

A német társaság hagyományt kíván teremteni, és minden szemeszter kiosztja a díjat a Miskolci Egyetem diákjai között – tette hozzá a szóvivő. Emlékeztetett arra is, hogy Bosch 2005-ben alapított mechatronika tanszéket a Miskolci Egyetemen: Bosch Mechatronika Tanszék néven.

Kezdetben esti és levelező tagozaton oktattak, az elmúlt évben pedig megkezdődött a nappali tagozatos képzés is a tanszéken, a közelmúltban pedig a Bosch tulajdonában lévő tanszék az egyetem tulajdonába került - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását