2024. május 2. - Zsigmond

Virtuális séta a Szépművészetiben

A Szépművészeti Múzeum honlapján a virtuális múzeumi séta menüpont alatt elérhető program segítségével a látogató a számítógépes szerepjátékokhoz hasonló módon járhatja be a múzeum galériáit, ahol rákattinthat a falon függő képekre, hogy közelebbről is me
2008. június 27. péntek 17:48 - Hírextra

A Szépművészeti Múzeum honlapján a virtuális múzeumi séta menüpont alatt elérhető program segítségével a látogató a számítógépes szerepjátékokhoz hasonló módon járhatja be a múzeum galériáit, ahol rákattinthat a falon függő képekre, hogy közelebbről is megnézhesse a gyűjtemény legszebb darabjait.

A festményekre kattintva a műtárgyakról szóló információkhoz is hozzájuthatnak az érdeklődők és a múzeum gyűjteményéből válogatott szobrokat is megtekinthetik.
A program érdekessége, hogy minden "valós időben" történik, azaz a látogatók - akár otthon, a kényelmes fotelből - nemcsak megtekinthetik a múzeum kiállítási tárgyait, hanem egymással is véleményt cserélhetnek.

A Szépművészeti Múzeum honlapjának virtuális séta alkalmazása - a három kategóriában elbírált több száz fejlesztési projekt közül - a társadalmi szektor díját kapta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását