2024. április 25. - Márk

Kényes sztárok a VOLT-on

A jövő kedden kezdődő soproni Volt Fesztivál külföldi fellépőinek egyre nagyobb része csakis bio-ételeket fogyaszt, sőt nemhogy húst, de tejterméket sem eszik. Van azonban egy olyan nyolctagú zenekar is, mely képesnek tartja magát arra, hogy 100 üveg sört
2008. június 27. péntek 17:54 - Hírextra

Vető Viktória ismertetése szerint a négynapos VOLT-ra több száz külföldi fellépő érkezik, köztük többen az idén is különleges kéréssel álltak elő.

Felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne lepődjön meg, ha egy soproni szálló folyosóján világsztárokkal fut össze, hiszen a legtöbb sztár elégedett a helyi szállodákkal. A nemzetközi fellépők közül néhányan azonban Bécs legdrágább hoteljeiben kértek szállást, ám az egyik legismertebb és legkeresettebb VOLT-sztár nem hajlandó elegáns, drága hotelben megszállni, ő kifejezetten családiasabb, soproni motellszobát kért magának.

Mint azt a sajtófőnök írta, vannak olyanok is, akik kizárólag luxusautóval hajlandók megérkezni a schwechati reptérről a fesztiválra, míg Louie Austen idén is vonattal érkezik Bécsből, hogy fehér öltönyében Senor Coconuttal közösen lépjen a VOLT színpadára. Megemlítette, hogy a turnézó csapatok zöme luxusbuszokkal, úgynevezett nightlinerekkel érkezik a nyugat-magyarországi városba, így két koncert között menet közben aludhatnak, ehetnek, ihatnak.

Mivel az MC Spee, a Dreadzone-MC külön kérése volt, hogy vagy a helyi foci csapat, vagy a fesztivál hivatalos pólójában léphessen színpadra, ezért már készül a VOLT-os póló is.

Vető Viktória a kívánság-menüről szólva kitért arra, hogy az igazi ínyencek a helyi ízekre esküsznek: a magyaros ételek mellett van, aki házi barack pálinkát rendelt az öltözőjébe, de van olyan sztár is, aki mindig tudni akarja, mi történik odahaza, így a USA Today friss számát is kéri a harapnivaló mellé. Az pedig szinte természetes, hogy a legtöbben házimozi-rendszert, játékkonzolt, óriás hangerejű hifit kérnek az öltözőjükbe, de azt még nem sikerült megfejtenie a szervezőknek miért kell egy hattagú csapat másfél órás koncertjéhez 150 törölköző.

A több mint 350 millió forintos költségvetésből megvalósuló 16. Volt Fesztiválon 250 zenekar és előadó lép fel, a színházi előadások pedig az idei Reneszánsz Évhez kapcsolódnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását