2024. május 6. - Ivett, Frida

Ballack szerint jó eséllyel indulnak

Michael Ballack csapatkapitány szerint a német labdarúgó-válogatottnak "óriási esélye" van arra, hogy bejusson az Európa-bajnokság döntőjébe, ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy elődöntőbeli ellenfelének, a török csapatnak "németes a mentalitása".
2008. június 23. hétfő 13:59 - Hírextra

Ezzel arra utalt, hogy a szerdai rivális soha nem adja fel a küzdelmet.
"Hamarosan eljön az igazság órája. Elődöntőben vagyunk, és óriási az esélyünk, hogy fináléba kerüljünk" - idézte őt a Die Welt.


A 85-szörös válogatott középpályás egyúttal azt is mondta, hogy bár a török csapat sérülések és eltiltások miatt jelentősen meggyengült, így sem könnyű ellenfél, már csak azért sem, mert nincs vesztenivalója.


"Már a elődöntőbe jutással nagy sikert ért el, minden további előrelépés bónusz neki. Amit eddig véghezvitt, nevezetesen, hogy mindig hitt magában és az utolsó pillanatokban szerzett gólokat, olyasmi, ami normális esetben a németeknek szokott sikerülni" - tette hozzá.
A törökök a svájciakkal (2-1), a csehekkel (3-2) és a horvátokkal szemben (1-1, tizenegyesekkel 3-1) is a utolsó pillanatokban szereztek gólt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását