2024. április 29. - Péter

Hollywoodi álom

Szőcs Csaba Eddie Murphy és Owen Wilson oldalán is játszott már. Szőcs Csaba az az ifjú titán, akinek Lugossy Béla után sikerült komoly filmes karrierbe kezdeni Amerikában.
2008. június 19. csütörtök 15:51 - Hírextra
A fiatalember 8 éves kora óta színészkedik és mindössze 10 éves volt, amikor isteni sugallatként jött az ötlet, hogy Amerikában kell szerencsét próbálni.

- 19 éves koromig Magyarországon éltem, akkor kaptam egy lehetőséget, és kimehettem Kanadába, kisgyerekeket tanítani a művészetre. Még nem nagyon beszéltem a nyelvet, úgyhogy volt két és fél kemény hónapom. De szerencsém volt, mert a gyerekek sem, akiket tanítottam - mesélte Csaba a Reggeliben.

A férfi nagyon keményen dolgozott kint, az útja Amerikába vitte, és színművészeti iskolába járt. Lassan beindult a karrierje.

- Kisebb tévészerepek és egy egyetemi film-project után főszereplő lettem egy sorozatban, és nagyobb filmekben is játszhattam.

A színésznek ma már hat ügynöke és egy menedzsere van.

- Ez fontos amiatt, hogy ha bárhol a világon van egy olyan szerep, amiben jó lehetnék, akkor legalább arra legyen lehetőségem, hogy bejussak a meghallgatásra. Szerencsére van, hogy csak behívnak, felajánlottak már szerepet meghallgatás nélkü is, de ez nem mindennapos.

Csaba most is két komoly filmet forgatott. Már számtalan hollywoodi sztárral találkozott. Nem csoda, hiszen már producerként is dolgozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását