2024. március 29. - Auguszta

Legénybúcsú szexszel dúsítva

Ha egy pasi rászánja magát az esküvőre, az utolsó szabad estéjét még feltétlenül a haverokkal akarja tölteni! Persze a menyasszony is kirúg a hámból, de a legénybúcsú mindig sokkal izgalmasabb. Legalábbis a nők úgy képzelik. Valójában azért, mert rettegne
2008. június 18. szerda 17:22 - Hírextra
„Nos, két szereplője van az estének! Ittas férfiak mindenhol, és hanyagul öltözött nőcskék! Ők aztán táncolnak, vagy egymással, vagy a pasival, és levetkőznek, mondjuk egy szál bugyira. Az a legjobb, amikor egymást locsolják pezsgővel, aztán lenyalják a másikról!”

„Általában egy üresen álló, hatalmas kégliben tartják, vagy az igazi, ha kibérelnek egy hétvégi házat. Ott aztán megjelenhet az összes régi és új cimbora, akik gondoskodnak a hangulatról, az italokról, és nem ritkán a hölgyekről! Ha a vőlegény egy bevállalós pasi, akkor bizony a szex sem kizárt! Legalább 20 legénybúcsún vettem már részt, és csak kétszer történt meg. Egyik esetben nagyon részegre itta magát a cimbora, a másik srácnál pedig meg sem lepődtünk, hiszen ő sosem sem volt egy hűséges típus! Én azt mondom a hölgyeknek, ha a leendő ura szereti, úgysem csalja meg. Pláne nem ennyi szemtanú előtt! Szóval csak nyugi!”

Egy nős férfi: „Életem egyik legjobb estéje volt, pedig ki sem mozdultam a házból. Átjöttek a barátaim, hoztak egy rakat sört, pizzát és pornót! Szóval beültünk a videó elé, és nagyon jól szórakoztunk!”
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását