2024. április 27. - Zita

Vizsgálódnak a győri kórházban

A hatósági boncolás szerint nem történt orvosi mulasztás a múlt héten infarktusban meghalt beteg ellátásakor - tájékoztatta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kedden az MTI-t. A közleményben az olvasható, hogy a hozzátartozók szerint valószínűleg it
2008. június 17. kedd 19:55 - Hírextra
A beteget a soproni kórházból küldték Győrbe, mert az ottani gyógyszeres kezelés nem vezetett eredményre. A Petz Aladár kórház ügyeletes orvosa másnap reggelre írta ki katéteres műtétre a beteget, aki azonban éjszaka meghalt - olvasható a közleményben.

A kórház főigazgatója, Varga Gábor azonnal hatósági boncolást rendelt el, amely - a rendőrség keddi tájékoztatása szerint - nem talált orvosi mulasztásra utaló jeleket.

A kommüniké azt is tartalmazza, hogy a hozzátartozók szerint valószínűleg ittas állapotban volt a győri kórház ügyeletes orvosa. A rokonok a haláleset miatt feljelentést tettek, amely alapján a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik.

Varga Gábor azt írja: a munkaidő alatt történő alkoholfogyasztásnak szigorú következményei vannak, de ez a magatartás nem jellemző a győri intézmény dolgozóira.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását