2024. április 29. - Péter

Pedofilt fogtak Budapesten

Budapesti, Havanna lakótelepi lakására csalt egy 32 éves férfi egy gyermekkorú fiút és erőszakkal közösülésre kényszerítette; a nyomozók szerint a férfi más gyerekekkel is tehetett ilyet - közölte a rendőrség pénteken.
2008. június 13. péntek 16:18 - Hírextra

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság nyomozói múlt héten fogták el a férfit, akiről kiderült: még tavaly decemberben csalta a gyermekkorú fiút "számítógépezés" ürügyével az otthonába - olvasható a rendőrség honlapján.

A férfi - aki ellen szemérem elleni erőszak miatt indult eljárás - részben beismerte tettét, de az erőszakosságot tagadta.

A gyanúsított lakásán házkutatást tartottak, a nyomozók videokazettákat, kamerát és számítógépet foglaltak le.

A rendőrségi közlemény szerint az eljárás során felmerült, hogy "a 2007. december 21-én történteken kívül más gyermekkorúakkal is előfordulhatott hasonló jellegű bűncselekmény". Ezért a rendőrség azt kéri, hogy a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon jelentkezzenek azok a szülők, esetleg gyermekek, akikkel a Havanna utcai lakótelepen hasonló megtörtént, vagy tudomásuk van hasonló jellegű bűncselekményről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását