2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kedvcsinálás az análszexhez

Az igazság az, hogyha megkérdeznéd, a legtöbb férfi és néhány nő bevallaná, hogy még sosem próbálta ezt a pózt, de kíváncsiak rá, hogy vajon milyen lehet. De mégis, mi olyan jó az análszexben, és vajon, hogyan vehetnéd rá a barátnődet, hogy kipróbáljátok?
2008. június 13. péntek 06:52 - Hírextra
Mi a jó benne?

Van arra esély, hogy a kutyapózon kívül más extrém dologra nem tudod rávenni a barátnődet, de ha ő is szeret kísérletezgetni, bizonyára el akarja majd oszlatni a tévhitet, hogy a nők nem élvezhetik az análszexet. Valójában, a nőknek is ugyanannyi ideg végződik a végbélnyílásukban, mint a pasiknak, ráadásul csak egy vékony, de erős bőrfal választja el a hüvelyüktől. Szóval ők is tudják élvezni, csak helyesen kell csinálni.

Egy másik ok, amiért a nők is élvezhetik az análszexet az az, hogy ők is ugyanolyan kíváncsiak, mint a pasik, hogy milyen érzés. Ami régebben tabunak számított, az ma már nyílt dolog, és egyre több nő kedveli meg az análszexet. Így a te kedvesed is hallhat történeteket a barátnőitől, ami felkeltheti a kíváncsiságát. Igen valószínű, hogy néhány nőt viszont pont az remit meg, hogy ismerősei beszámolói szerint fáj. Ez nagyon rossz – vagyis nem jó, ha a nők megosztják egymással, hogy az análszex nem kellemes élmény, de sajnos mégis megteszik. A negatív tapasztalatok nagymértékben a partnerüknek köszönhetőek, akik túl keményen csinálják. Ezért vonakodnak a nők tőle, ahelyett, hogy beleegyeznének egy kölcsönös kísérletezgetésbe.

A tabu

A jókislányok nem mutogatják a feneküket. Szerintük az análszex mocskos, és a pasik az egyetlenek akik nem így gondolják, ők viszont nem törődnek velünk. Korábban mindez tabu volt. A barátnőd tehát lehet, hogy egy kicsit nyugtalan, mégpedig a végbélből kiválasztódó folyadékok miatt. Ha teljesen szárazon (síkosító, olajok nélkül) hatolsz belé, nagy fájdalmat okozhatsz neki, ne felejtsd el. Ijesztő: azzal, hogy a barátnőd megengedi, hogy hátulról közösüljetek, rád hárítja azt a szexuális kontrollt, amit ő a kérésednek engedve levetkőzött. Mivel ebben a pozitúrában nehéz lenne mozognia, nem láthatja, hogy mit csinálsz hátul. Ha éppolyan gyakorlatlan vagy te is az análszex terén, mint a barátnőd, nagyon nagy fájdalmat okozhatsz azzal, hogy megsérted vagy felszakítod az végbél falát. Ezek a jogos okok, ami miatt a barátnődnél is, mint annyi nőnél, a tabuk listájára kerül az análszex.

Hogyan fogjatok hozzá?

Lassan. Használj rengeteg síkosítót, majd próbálkozz először csak a kisujjaddal, míg el nem lazult. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát. Ne hagyd, hogy térdeljen: ez ugyanis a fenékpofák akaratlan zártságához vezet. Helyette inkább hagyd, hogy egy párnakupacra dőljön vagy hajoljon, így a feneke kevésbé lesz zárt. Masszírozd testének ezt az egész területét olajokkal, és szánj rá elég figyelmet! Suttogj a füleibe, ezzel megnyugtatod. Ha csak egyenesen a végbélnyílása felé veszed az irányt megrémülhet, ami a fenekének ösztönös, reflexszerű összehúzódásához vezet. Az első alkalommal talán elég, ha csak az ujjadat használod, ez a legjobb mód a cél felé. Ha jól és finoman csinálod, következő alkalommal talán tovább enged.

Mindig használj óvszert és rengeteg síkosítót. A titkos oka annak, hogy a nők nem szeretik az análszexet, az az, hogy félnek annak a lehetőségétől, hogy felsértik a partnerük péniszét, vagy, hogy könnyűvérűnek nézik őket. A bélgázok, a hasmenés és az ehhez hasonló dolgok mind megfélemlítik a barátnődet, úgyhogy beszéljetek róla!

Ne felejtsd el, hogyha belemegy az análszexbe, az a saját maga feletti kontroll feladásával jár, ami kínos, zavarba ejtő lehet a számára, ez pedig feszültséget okozhat. A szex azonban nem lehet feszült, vagy különben ez a kivételes alkalom csak az egyik fél örömét szolgálja majd. Az óvszer garantálja, hogy semmi olyan nem kerül a bőrödre, amit nem akarsz, és ráadásul egy olyan biztonságos bevett gyakorlat a szexben, amit nem kéne figyelmen kívül hagyni. És ne felejtsd el, hogy a végbélnyílásból sose térj át közvetlenül a hüvelybe (óvszer ide vagy oda), máskülönben fertőzést okozhatsz a barátnődnek.

Pár szó a fájdalomról

Tudja, hogy lehetséges, hogy fájni fog, ez az a része a dolognak, amit nem tudtok elkerülni. Manapság már néhány embernek, a szenvedés és a gyönyör az izgalom része, szóval ha először is keményebb szexszel kezdtek – és ez mindkettőtöknek kényelmes –, akkor az análszex lehet a következő lépés. De, ha rá akarod beszélni az édes, de egy kicsit félénk barátnődet az análszexre, talán előbb egy kicsit hasonló dologgal kellene kezdened, hogy hozzászoktasd a gondolathoz. Így valószínűleg ő is rájön, hogy ilyen formában ő is szeretni fogja ezt a pozitúrát.

Kezdjetek mondjuk egy szőrös bilinccsel; ezáltal megszokja, hogy elengedje magát a hálószobában. Egy könnyed rabszolga szerepjátékot is bevethettek, ha akartok. Lágy ostorcsapások a fenéken is a (szex)rabszolgaság imitációjának egyik formája, és ez is segít a barátnődnek az análszexhez megfelelő hangulatba jönni. A szőrös bilincs egy nagyszerű módja annak, hogy rájöjjön arra, hogy megbízhat benned… és valójában a bizalom a legfontosabb tényezője a jó anális szexnek. Lehet, hogy némi időbe telik majd, hogy ellazuljon és megszokja a gondolatát a szokatlan szexpózoknak, úgyhogy a legjobb, ha kipróbáltok valami egzotikusat, de legalább egy, a megszokottól eltérő pózt. De ne felejtsd el, ha nem bízik benned, a szex sem lesz jó. A bizalmán keresztül tudod ugyanis rávenni a barátnődnek, hogy hozzáengedjen a hátsó feléhez.

A javaslatunk:

Lepd meg a barátnődet ezek egyikével, és hidd el, sokkal valószínűbb, hogy hajlandó lesz kipróbálmi az anális szexet!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását