2023. május 30. - Janka, Zsanett

Pénteken ülésezik az SZDSZ

Ülést tart pénteken az SZDSZ ügyvivő testülete a párt Gizella utcai székházában, ahol felnyitják és megkezdik a szabad demokratákat érintő, az ellenéki stratégiával és a politikai lépésekkel kapcsolatban felvetődő kérdések vitáját - közölte Gulyás József,
2008. június 12. csütörtök 20:51 - Hírextra
Tájékoztatása szerint a tanácskozáson terítékre kerülnek a többi párttal folytatott párbeszéddel kapcsolatos kérdések.

Kitért arra, hogy az SZDSZ-nél napirenden vannak a gazdasági témák is, ugyanis a tervek szerint a jövő héten a párt vezetői gazdasági élet több szereplőjével egy asztalhoz ülnek majd. Az ot elnöke az itt várható témák közül kiemelte az adó- és közteherviselés reformját, az államháztartási kiadások csökkentését. Hozzátette: ezek mellett valószínűleg több más kérdést is érdemes lenne megvitatni a parlament őszi ülésszakának kezdete előtt, de hogy ezek melyek, arról később dönthetnek.

Az SZDSZ múlt szombati rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén megválasztott új ügyvivő emlékeztetett arra, hogy az ügyvivő testület hétfőn a parlamentben a frakcióülést megelőzően már megtartotta alakuló ülését, ahol a párt régi és jelenlegi vezetése között megindult az átadás-átvétel folyamat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását